Tuesday, February 28, 2012

Hong Kong Disneyland Part 2

Sampai je Disneyland...bergambar dulu ye.  Bergambar di pintu masuk...kalau nak dibandingkan dengan Paris Disneyland...kat hong kong ni lebih kecil dan agak kurang gah berbanding dengan yg kat Paris. Tapi tak apa..anak2 dah seronok sangat dah. Asalkan dapat main, sudah.

 Inilah rombongan kami...

Kami...mama dan abah.

Kat pintu masuk ke Disneyland...belum apa2 dah posing merata-rata..hehe


 Menuju ke Kaunter tiket...

Abah dok beli tiket...kami dah booking secara online. sampai situ ambik je. Nasib baik org tak ramai masa ni


Dah dapat tiket....
Selesai ambik tiket...beratur pulak untuk masuk..ada security check kat sini. selongkar beg yg kita bawa.


Beratur dengan muka excited..hehe

Sambung lagi ya di part 3....kita tengok apa yg ada di dalam tu...

1 comments:

  1. kdg2 berpuluh2 keping gambar kat depan pintu masuk
    belum lagi masuk dalam..hahaha

    ReplyDelete

 

My Secret Diary. rose-duniaku Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang