Sunday, June 19, 2011

Niagara Falls

Baru terima gambar dari my hubby yang kini berada di Buffalo, US. ...berconference di sana selama seminggu dan selepas itu ke UK seminggu. Seronok kan...kerja sambil berjalan. Katanya hotel yang dia duduk tu dekat dengan niagara falls...cuma 10 minit je kalau jalan kaki. Dapat tengok gambar pun jadilah kan...nak ke sana rasanya tak terjangkau ...dalam keadaan sekarang.



Aku dah google info tentang niagara Falls.... malas nak translate...
The Niagara Falls are the most powerful waterfalls in North America. These voluminous waterfalls are situated on the Niagara River, which drains Lake Erie into Lake Ontario and forms the international border between the Canadian province of Ontario and the U.S. state of New York. The falls are 17 miles (27 km) north-northwest of Buffalo, New York and 75 miles (121 km) south-southeast of Toronto, Ontario, between the twin cities of Niagara Falls, Ontario, and Niagara Falls, New York.


Cantik kan?


My Hubby... Mulai sekarang, fikir2kan lah peluang untuk bawa isteri ke sini ya...he..he..he..





Katanya pada waktu malam...ada firework kat sini....cantik..
Bila boleh tengok ya...

0 comments:

Post a Comment

 

My Secret Diary. rose-duniaku Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang