Monday, February 28, 2011

TPM's Visit - Di belakang Tabir

Persediaan untuk TPM's Visit - memang memenatkan, tapi kami enjoy...biarpun muka masing2 berkilat.

Perancangan...sebelum mula aktiviti

Lan.. kontraktor yang banyak membantu...terima kasih daun keladi

Sebahagian dari team keceriaan...bersama kak ida dan kak yati, orang kuat unit keceriaan yg tak pernah kekeringan idea. Tabik kat Uols


Landskap kami...cantik pada pandangan mata kami yg amatur dalam bidang landskap ni.

dalam proses pengubahsuaian...


dah siap...trademark kami ..macam biasa, 'batu'. Tapi kawasan tak berapa cantik sebab rumput semua dah gondol...kemarau.

Satu lagi kawasan yang dibaik pulih dengan budget ciput yg ada.

Pentas pelancaran Program Budaya Kelestarian .... in progress

pentas pelancaran yg cinonet je...sebelum di touch up


Akhirnya...dah siap, kami kerja hingga ke saat-saat akhir.

Bersama plak pelancaran...

Bersama big boss...Tuan Haji Raja Sulaiman...Pengarah KMK.


1 comments:

  1. memang class sentuhan u all.tahniah. memang entrance kolej nampak ceria sangat. i tumpang bangga

    ReplyDelete

 

My Secret Diary. rose-duniaku Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang