Saturday, September 01, 2012

Our New Baby

Salam...Dah lama sangat tak update blog. Tak ada masa...sibuk menguruskan si kecik..Alhmadulillah, dah selamat melahirkan baby boy.


 Masa baru lahir...belum dibersihkan lagi masa ni...tapi dah pandai jual suara.

 Lepas dibersihkan...dah comel..berat 3.1kg.

Kelahiran kali ni secara pembedahan...sebabnya doktor kata baby dah stress, jadi tak boleh tunggu lama-lama. ish..kecik2 dah pandai stress ya. Disebabkan itu...kami kena duduk kat wad selama 3 hari..baru boleh balik. First time kena bedah, kalau nak dibandingkan...rasanya lebih baik bersalin normal ...walaupun sakit masa bersalin, lepas tu ok. Ini masa bersalin tak sakit...lepas tu cukup punya siksa..nak bergerak pun susah. Apa2 pun..alhamdulillah segalanya dah selamat.


  Baby Rizqie - usia sebulan. Sedang memikirkan masa depan.....
 

Sekarang...diusia 2 bulan, dah tembam. Dari 3.1 kg masa lahir, sekarang dah 6.5 kg.

Hari ni dah genap 70 hari...lagi 20 hari masa yg tinggal untuk bercuti....ish malasnya nak kerja balik. 

0 comments:

Post a Comment

 

My Secret Diary. rose-duniaku Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang