Thursday, June 23, 2011

Congratulations

Freeorkutscraps.com - Free Orkut Scraps
Akhirnya..selepas 5 hari berlatih untuk pertandingan drama ni, afiq ,along dan kawan2nya telah berjaya dapat johan. tahniah untuk SMJ. Tak sangka, pandai juga budak2 ni berlakon. Afiq jadi Hansel dan along Cinderella...katanya drama pasal fairytale..

Piala yg along dan afiq tak sabar2 nak tunjuk kat abah...
Sebagai hadiah mama cuma bawa pergi makan pizza...

hidangan kami untuk hari tu...

Afiq yang sentiasa berselera...

Adik dan Tasya...

Bibik ratna dan along.
Selasa  depan, katanya akan diadakan pertandingan peringkat negeri. Kedua2nya dah bersemangat nak dapat johan...nanti boleh buat big surprise kat abah...Hish...belum apa2 dah berangan.
Walau apapun...aku dah cukup surprise sebab mereka dah ada keyakinan untuk beraksi di depan penonton yg ramai.

0 comments:

Post a Comment

 

My Secret Diary. rose-duniaku Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang