Thursday, October 18, 2012

hari yang pening

Letih weh..buat poster utk seminar r&d. Tak pernah2 kena buat pembentangan dlm bentuk poster..tup..tup..kali ni suruh buat poster pulak. Dah la tak reti nak buat. Contoh yg diberi dlm btk powerpoint...suruh buat dlm photoshop. Dah la photoshop tu aku reti guna sikit2 je utk edit gambar. Masa diberi cuma seminggu..tak patut la mcm tu. Kami org tua yg baru nak belajar nih. Apa2 pun aku tibai buat dlm powerpoint je...cuba save dlm photoshop tak blh la pulak. Adakah disebabkan aku ni tak reti?  jawapannya adalah ya...hehe. Poning kepala den. Gambar power point tu tertonggeng je...malas nak perbetul...


Published with Blogger-droid v2.0.9

1 comments:

  1. kalau saya bukan takat pening,nanges guling2 agaknya kot..sbb saya bukan cerdik sgt bab it ni
    tp blog pandai la pulak .hehe

    ReplyDelete

 

My Secret Diary. rose-duniaku Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang