Friday, October 29, 2010

Holiday?

Dah tiga hari bercuti...boring. Start cuti hari rabu, hubby pun start outstation..meeting di KL sampai khamis. anak2 ke sekolah...ish..ish...boring sungguh. Bila dah boring, ni la hasilnya...aku cari la apa2 yg patut untuk dibuat....edit2 gambar pun ok juga kan.

My kids...di Kuala Perlis

Fatehah... dah jadi anak dara dah anak aku ni rupanya.

Natasya...bila la nak berhenti menangis..

adik... pening kepala bila dia start bercakap

Afiq - hero yg sentiasa cool

Kalau nak ikutkan, kerja berlambak nak kena buat...kalau rajin la. masalahnya aku ni memanjang tak dok mood. RPH belum buat...lecture note untuk next sem belum jeling2 lagi... thesis phd belum start enjin pun lagi lepas bayar yuran hari tu...ish pening...pening.... Nampak gayanya macam nak kena join group kak yan nih...boleh tak ummi?

Esok nak kena pergi ke seremban pulak untuk bengkel .... rasa macam menyesal pulak minta nak pergi bengkel tu dulu. walau apapun... hidup mesti diteruskan.

1 comments:

  1. tak apa .. buat satu demi satu .. insyaallah akan selesai jua. =)

    ReplyDelete

 

My Secret Diary. rose-duniaku Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang