Sunday, June 20, 2010

Makan2

Petang sabtu aku boring sungguh2. Husband tak dok kat rumah, ada mesyuarat kat Jakarta...selalu outstation...mesyuarat sana-sini. Teringat kata kak ida, chocolate Volcano kat pizza hut tu sedap...so apa lagi, aku pun merancang la nak bawa anak2 makan kat pizza hut. petang jumaat tu dah makan dah...tapi order dari rumah je...ish kalau zizi kerap tak dok kat rumah mau pokai aku ni...asyik mengidam nak makan je...lepas tension. Jadi petang sabtu selepas hantar along ke asrama dan ambik tasya dan afiq dari tuisyen...kami pun menuju ke pizza hut. kesian along tak sempat nak makan sebab kena masuk asrama sebelum pukul 6. Sebelum makan ambik gambar dulu... ni la gambar yang sempat di snap.
ini lah rupanya chocolate volcano, kek coklat dan ada aiskrim kat atasnya....tak pernah la aku order sebelum ni. kalau ke pizza hut tu, makan pizza @ spagheti je. nampak kecik je tapi makan sorang tak habis...
ini kid meal untuk afiq,,lupa la pulak apa nama makanan ni...cheese ball kot.
Afiq tolong perabih seafood lasagne mama...dia ni kami panggil majlis bandaran, semua dia sapu

Tasya...yg ni pun gaya je lebih...makan sikit je
Afiq..menu kedua mushroom soup

Adik dengan chesse ball...buat gaya je tu...bukannya makan pun
Menu untuk adik...pinggan je sebab dia tak order apa2...dah merajuk sebab aiskrim yang dia nak dah habis. akak kat pizza tu cakap aiskrim habis stok. eh macamana boleh habis stok ye.

0 comments:

Post a Comment

 

My Secret Diary. rose-duniaku Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang