Tuesday, June 22, 2010

Yang aku suka

Inilah antara barangan english style yang sangat2 aku suka. teringin nak buat macam ni...cantik sungguh. tapi nak buat macam mana...tangan aku ni tak berseni....keras je. Aku dah cuba buat tapi hasilnya tak secantik yang ni. Gambar2 ni aku ambik dari blog suesafia, suka sangatlah dengan dia ni...seni sungguh. buat apa pun nampak cantik je.

ini botol dan tin coklat yang didecoupagekan

Chopping board dan kuali...boleh jadi cantik macam ni...

Yg ni pun cantik juga...bila la aku dapat buat macam ni.

0 comments:

Post a Comment

 

My Secret Diary. rose-duniaku Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang