Saturday, November 27, 2010

Cuti Sekolah

Khamis, 25 Nov 2010, kami ke Sri Kembangan...hubby ada conference kat sana. Sambil2 tu boleh la bawa anak2 bercuti sempena cuti sekolah. Kami bertolak pukul 2 petang... mula2 langit cerah..lepas tu di pertengahan perjalanan hujan turun dengan lebatnya....lebuhraya utara selatan sesak....kereta merayap macam siput sedut...inilah yg aku tension...ingatkan ada accident, rupa2nya ada lori rosak, jalan dibuka sebelah je....cehhh.

Kami sampai ke Palace of The Golden Horses dalam pukul 8 malam....masing2 dah penat dan mengantuk... tapi sempat lagi posing...

adik... hari ni teringin nak bertudung

adik dan along

Along

Sebelum tidur...sempat lagi aku snap gambar hotel ni...cantik kan pemandangan di waktu malam?

Palalce Of The Golden Horses ... malam.

Palace Of The Golden Horses ... pagi

0 comments:

Post a Comment

 

My Secret Diary. rose-duniaku Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang