Monday, November 08, 2010

Cuti...Day 2

Cuti.. day 2, sebagaimana di janjikan kami bawa anak2 ke Aquaria di KLCC. ...tengok ikan. Tiket masuknya RM35 untuk dewasa dan RM25 untuk kanak2 12 tahun ke bawah. Campur semua habis la lebih kurang RM200...ish..ish..mahal kan, tengok ikan je tu. Lagipun ikannya pun tak lah banyak sangat macam kat underwater world di Langkawi. Walau macamana pun anak2 memang happy pada hari tu.

Jerung...

Aku bersama anak2 dara yang semakin membesar.

Aku dan satu2nya hero...afiq

Bergambar bersama Turtle....tengok tu dia pun siap bergaya juga...siap angkat2 kaki lagi.

Afiq cuba pegang belangkas....bila besar nanti jangan jadi belangkas ya....

Bersama ikan Yu...

Sesi bagi makan ikan...

Kami kat Aquaria sampai pukul 1 tengah hari. Lepas tu ke Hospital Kuala Lumpur melawat abang ipar yang dimasukkan ke wad...unit nefrologi. Dalam pukul 5 petang ahad kami bertolak balik ke Jitra...tak boleh cuti lama2 sebab hubby ada meeting hari isnin. Walau pun sekejap je cutinya...semua misi dapat disempurnakan dengan jayanya.

1 comments:

  1. lagi blogwalking nih... tetap rajin ngeblog ya bu...
    kunjungi juga blog ane: http://fakta-penting.blogspot.com/

    ReplyDelete

 

My Secret Diary. rose-duniaku Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang