Saturday, January 29, 2011

Kuta Beach @ Bali


Destinasi terakhir sebelum berangkat balik ke Malaysia ialah Kuta Beach yg terkenal di Bali.


cantik...

bergambar di kuta beach...


Bersama pak yanto..kesian kat dia terpaksa melayan kami walaupun sibuk...handphone tak berhenti berdering...ada2 saja pertanyaan dari staff nya kat pejabat. Tak reti buat kerja kalau boss tak ada. Dia kata dia dah pesan jgn call dia sampai pukul 12 tengahari sebab dia sibuk nak entertain kami...tapi masih jugak pekerja2 tu tak faham2....selang 5 minit telefon berdering. Walau macamana pun terima kasih banyak2 kerana telah sudi menemani sepanjang kami berada di Bali.


 Hard Rock Hotel ... di depan kuta beach. Lain kali boleh dok kat sini...dekat dgn kawasan shopping dan pantai.

Hard Rock Cafe di Kuta Beach...


Siap bergambar... kami berangkat ke airport @ Bandara Ngurah Rai untuk penerbangan balik ke Kuala Lumpur jam 1.55 petang.


0 comments:

Post a Comment

 

My Secret Diary. rose-duniaku Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang