Tuesday, January 04, 2011

2 Januari 2011

Pagi sabtu ,2 januari 2011...tanpa dirancang rasa teringin nak pi jalan2...boring dok kat rumah.  Rancangan awal nak ke kawasan air terjun Bukit Hijau...mengingatkan virus kencing tikus yang dok heboh hari tu, rancangan tu cancel. Lepas tu teringat pulak nak ke Carnival Waterpark....ish tak jadi jugak sebab rasa macam boring la pulak mandi manda kat tempat sama. Last sekali... perancangan pi jalan2 ke Penang....alhamdulillah jadi. Dalam pukul 10 kami bertolak ke penang. Destinasi pertama ke Penang Butterfly Farm...maklumlah bawa anak2, kenalah pi ke tempat2 macam tu.

Tasya, Fatehah dan bibik Ratna bergambar depan pintu masuk butterfly farm



Mama dan abah posing.


 
eee cantiknya rama-rama...

family..


family lagi...

 Bersama anak bongsu ...aneesa

Dalam perjalanan balik...kami singgah kat Feringghi Beach....mandi.

gali..gali..gali..gali lubang...

santai atas batu

Aneesa....
Inilah penutup cuti sekolah kami.....biarkan gambar bercerita.

0 comments:

Post a Comment

 

My Secret Diary. rose-duniaku Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang